Kontaktinformation
AssistansPartner i Gävleborg AB
Fältskärsleden 18
802 80 Gävle
Växel: 026 -12 00 12
Mejl: info@assistanspartner.se
Kontaktperson: Veronica Stjärnström, VD 

Basfakta om AssistansPartner
AssistansPartner i Gävleborg AB är ett privat företag som erbjuder assistans till personer med funktionshinder. Vi finns på ett flertal orter i Sverige, bland annat Gävle, Bollnäs, Sandviken, Uppsala och Östersund.
Assistanspartner har ett brett nätverk med olika företag i andra branscher som kan hjälpa till att sätta guldkant på tillvaron för er som vill påverka vardagen.

Vi tar reda på vilka behov och önskemål Ni har genom olika typer av möten. Svaren kommer att styra vår verksamhetsinriktning och innebär korta beslutsvägar, öppen dialog och möjlighet till större delaktighet.

Vi organiserar personal och brukare i team. Det ger personalen större anställningstrygghet och leder till bättre kontinuitet för alla.

Vi arbetar för helheten genom att fokusera på hälsa och kompetenshöjning för såväl brukare, assistenter som anhöriga. Möjlighet till handledning och utbildning erbjuds till alla.

Information om verksamheten
AssistansPartner i Gävleborg AB har funnits sedan 2008 och erbjuder i dag personlig assistans. Företaget har utvecklat produkter och tjänster som säkerställer kvaliteten på arbetet i verksamheten, från kompetens till att processer och rutiner efterföljs. Vi visar en sammantagen bild av alla styrkor och förbättringsområden i verksamheten.

Vision
Att visa människor möjligheter till ett rikare liv.

Affärsidé
Vi erbjuder personlig assistans till personer med funktionsnedsättning som själva vill påverka sin vardag. Vi bidrar till att sätta guldkant på tillvaron för våra kunder, deras anhöriga och personal.

Kollektivavtal
AssistansPartner är medlem i Vårdföretagarna och har kollektivavtal med Kommunal

Ägare- och styrelseinformation
För mer information om vårt organisationsnummer, bolagsform, Vd och styrelse se AssistansPartners företagsinformation på AllaBolag.se

Bokslut & nyckeltal
https://www.allabolag.se/5567578801/assistanspartner-i-gavleborg-ab